Více než 50 míst po celé Praze ožije v sobotu 20. září sousedskými slavnostmi Zažít město jinak.

    Nepřeberné množství aktivit, místní kavárny a restaurace, pouliční hudba a divadlo zaplní ulice a plácky 12 pražských čtvrtí. To vše pod taktovkou místních organizací a jednotlivců, kteří promění známá i neznámá místa v Praze v rušná a vibrující centra dění.

    Praha ožije letos i díky spolupráci a aktivitám jednotlivců či spolků. To, jaký program si připraví ve vaší čtvrti, můžete ovlivnit i vy. Máte-li chuť přispět troškou do mlýna a oživit ulice něčím neotřelým, hravým, tvořivým, chutným, takovým či makovým, pak kontaktujte lokální organizátory sousedké slavnosti.

    Zažít město jinak... Zjistěte, co se děje ve vaší čtvrti a sledujte program na
    www.zazitmestojinak.cz nebo FB Zažít město jinak.
    Pořádají obyvatelé tohoto města ve spolupráci s iniciativou AutoMat!

    Zapojit se může opravdu každý. Děti mohou pro své vrstevníky připravit třeba skákací gumu či panáka. Je snad někdo, koho tahle hra nebavila? Můžete se blejskout nějakou dobrotou z vaší kuchyně, připravit si krátký hlasový či taneční workhop, malovat hrníčky, štrikovat ponožky, cvrnkat kuličky, zahrát si šachy či uspořádat bleší trh. Nápadům se meze nekladou. Pomoci můžete i s přípravou slavnosti či organizátorům přímo na místě.
    Kontakty na lokální organizátory najdete zde:
    www.zazitmestojinak.cz/zapoj-se

    Autor