Soutěž Zlatý oříšek Zúčastněte se soutěžního projektu pro děti a dětské kolektivy ve věku od 6 do 14 let! Je to šance pro vás všechny. Uzávěrka přihlášek je již 10. 10. 2009!
    Hledáme šikovné a talentované děti a dětské kolektivy, které byly v daném roce úspěšné, vynikly v jakémkoliv oboru, ať už jde o umění, sport, chovatelství, techniku, jazykové znalosti, nebo vytvořily něco mimořádného, či společensky prospěšného.
    Vodítkem jsou prokazatelné úspěchy a dosažené výsledky v soutěžích, závodech, olympiádách, přehlídkách, nebo v ekologicky zaměřených či jinak prospěšných akcích.

    Zlatý oříšek má také svého patrona, je jím herec, ředitel divadla a senátor Tomáš Topfer. Hlavním organizátorem celého projektu je Mgr. Jiří Kotmel.

    Přihlášky do soutěže mohou poslat učitelé, trenéři, rodiče, kamarádi, vedoucí dětských kolektivů, nebo se mohou soutěžící hlásit sami.

    Na 10 vítězů čeká nejen cena Zlatého oříšku , ale i účast v televizních a rozhlasových pořadech, rozhovory a články v tisku a na webových stránkách Alíka. Tak neváhejte a zkuste změřit své síly s ostatními.

    Jak se přihlásit?
    Je možné použít internetové stránky www.zlaty-orisek.cz,
    e-mailovou adresu: prihlaska@zlaty-orisek.cz
    a nebo zaslat dopis na adresu Zlatý oříšek, Křižíkova 35, 168 00 Praha 8.

    A co o tomto ojedinělém projektu říkají ti, kteří jej připravují?

    Hlavní organizátor Mgr. Jiří Kotmel:
    „ Snažíme se dělat maximum pro děti, které o něco usilují a dělají to opravdu pořádně. Důležité je pro ně poznání, že taková práce má smysl.“

    Patron soutěže herec, ředitel divadla a senátor Tomáš Topfer:
    „ To, že se může šikovné dítě do soutěže přihlásit v jakémkoliv oboru bez omezení, je možnost zcela unikátní a dává všem velkou šanci se prosadit. Těší mě, že jsem patronem Zlatého oříšku.“

    Autoři